Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Klasična nega obraza


Ni naključje, da je prav obraz najpogosteje negovan del telesa. Koža na obrazu ni zaščitena z obleko, izpostavljena je zunanjim vplivom, nanjo se odlaga prah in umazanija predvsem v urbanem okolju. Vse to so razlogi, da si privoščite klasično nego obraza.

Najprej opravijo površinsko čiščenje kože, poleg kožnih izločkov – znoja, loja in mrtvih celic, pa odstranijo tudi ostanke kreme in šminke. Pri klasični negi obraza je zelo pomembno, da ob pogledu skozi lupo določijo tip kože, šele nato se dogovorite o vrsti terapije oziroma nege. Pred globinskim čiščenjem kožo ogrejejo in omehčajo s paro, nato nanesejo aktivni preparat, peeling. Sledi najugodnejši del klasične nege obraza - masaža in za njo maska. Ta del klasične nege predstavlja trenutke najgloblje sproščenosti, kar je znaten doprinos lepoti vašega obraza.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke