Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Nega obraza proti gubam


Genetskega zapisa telesnih celic ne moremo spremeniti, lahko pa s pravilno nego vplivamo na hitrejšo in kakovostnejšo obnovo. Koža se v celoti obnovi v 28-ih dneh, zato jo je potrebno pravilno negovati in hraniti.

Posebno pozornost moramo nameniti negi obraza v “zlatih letih”, ko postane koža veliko manj odporna na zunanje vplive. Na mladosten videz v zelo veliki meri vplivata fizična aktivnost na svežem zraku, lahko pa si pomagamo tudi z različnimi izdelki iz naravnih sestavin, ki odpravljajo gube.

Pri negi obraza proti gubam je izjemno pomembna izbira primerne kozmetike. Koži so najbolj prijazni izdelki iz naravnih sestavin (naravna čistilna mleka z dodatki kamilic, regeneratorji kože z dodatki aloe vere). Pri negi obraza proti gubam so izjemno učinkovita tudi razna zeliščna olja.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke