Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Nega telesa


Za dobro počutje je potrebna harmonija. Današnji tempo življenja povzroča veliko hitenja in stresa, ki sta glavna vzroka disharmonije telesa in duha. Pogosto nas na to opomni telo, ko  se začnejo kazati tipični znaki preutrujenosti. Ko to spoznamo, je skrajni čas, da se vrnemo k osnovnim življenjskim vrednotam in nazaj k svojim koreninam, da lahko ponovno vzpostavimo potrebno ravnovesje. To bomo dosegli le s pravilno nego našega telesa, ki si zasluži vso pozornost.

Nega telesa zajema več vrst masaž, kopeli, energetskih in sprostitvenih programov z aromaterapijo, eteričnimi olji, dišavami, ponudbo pa zaokrožuje še nega rok in nog ter depilacija. Vse storitve, ki zajemajo nego telesa, izboljšujejo krvni obtok, sproščajo mišice, spodbujajo prebavo, pospešujejo izločanje odpadnih snovi in ustvarjajo splošno dobro počutje. Privoščite si nekaj več in namenite vašemu telesu posebno nego, ki jo ponujajo naravna zdravilišča.
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke