Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Obloge telesa


Utrujenost in bolečine odpravljajo tudi različne obloge telesa. Sprostijo nas, odpravijo bolečine in stres. Z oblogami na telesu uravnavamo telesne energije in duha. Poživijo, očistijo in razstrupijo.

Med najpogostejšimi oblogami naravna zdravilišča uporabljajo fango obloge, ki temeljijo na segretem morskem blatu (do 45 °C ), s katerim ovijemo celo telo ali le njegove posamezne dele. Fango očisti in poživi kožo, lajša mišično napetost in bolečine v sklepih. Poznamo tudi obloge z algami, ki jih ob sočasnem počitku segrejemo na vodni postelji. Alge poživijo kožo, povečajo njeno napetost, iz kože pa črpajo strupene snovi in pospešujejo cirkulacijo krvi.

Tudi črno blato se uporablja za obloge telesa, ima pa fiziološke in biološke koristi, kot so izboljšanje krvnega obtoka, absorbiranje nečistoč iz kože, zmehčanje in izboljšanje teksture kože, zmanjšanje napetosti in bolečin v mišicah.
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke