Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Učvrstitev kože


Lepotilni in negovalni saloni ponujajo posebno nego za učvrstitev kože. Učvrščevalna nega za telo je nega z dvojnim delovanjem, ki preprečuje povešanje kože in izboljšuje njeno prožnost. Da bi vašo kožo še bolj učvrstili, pri tej negi na telo nanesejo posebno masažno olje, ki pospeši pretok energije, krvi in vode. Koža vašega telesa bo čvrsta in napeta, vaše misli pa sproščene.

Masaže izvajajo predvsem na področjih, kjer koža z leti postane usahla. Na obrazu so taka področja pod očmi, v okolici obrvi, na vratu, v okolici nosu in ust. Izvaja se jih lahko tudi drugod na telesu, največkrat na trebuhu in rokah. Tu so še učvrstitvene terapije za prsi. Posebni izdelki, namenjeni negi prsi, kožo napnejo, ji povrnejo prožnost in čvrstost. Specifični masažni gibi spodbudijo cirkulacijo in poživijo kožo.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke