Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Savne


Velikokrat si po napornem delavniku zaželimo sprostitve in savna je primerna za sproščanje in čiščenje odvečnih snovi iz našega telesa. V savno se lahko napotite sami, v dvoje ali s prijatelji. Temperaturo v savni si naravnate po svojih merilih, počivate, ne da bi vas kdorkoli motil. Prav tako po vaši meri nastavite vrtinčenje zraka.

Savnanje spada k najbolj sproščujočim in najbolj zdravim dejavnostim v prostem času. Tega mnenja niso samo zdravstveni strokovnjaki, to vedno znova čutijo tudi obiskovalci savn. Savnanje čisti, preprečuje prehladna obolenja, regulira obtok, stabilizira krvni pritisk in je zelo zdravo. Ves kraljevski užitek celovitega čiščenja v savnah ponujajo vsa naravna zdravilišča. V razkošju miru in sprostitve se dnevno izvajajo tudi solni, beauty in meditacijski programi. Savne pozitivno učinkujejo na vaše zdravje in dobro počutje, na lep videz vaše kože, obraza in celega telesa.

Med najbolj znane sodi zagotovo finska savna, poznamo pa še vrsto drugih, kot so solna, rimska, indijanska savna. Prepričajte se sami in preizkusite užitek savne, ki bo očistil vaše telo, umiril vaše misli in okrepil vašega duha. Savnanje ni kratkotrajen trend, temveč del življenjske filozofije, ki pomaga človeku, da ostane zdrav in v dobri kondiciji.
 
 
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke