Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Infrardeča savna


Del ponudbe naravnih zdravilišč so tudi infrardeče savne. So sodobni dosežek ogrevalnega učinka, ker infra žarki delujejo globinsko, celo do 4 cm, pri tem pa dosegajo še hitrejše in intenzivnejše potenje pri nižji temperaturi od drugih savn - 50 stopinj Celzija.

Infra rdeči žarki so z delovanjem v telo zdravilni, priporočajo jih predvsem tistim, ki so občutljivi na visoke temperature, starejšim ljudem in tistim, ki z manj napora želijo doseči čim večji učinek kot preventiva za krepitev zdravja. Infrardeče savne so vedno bolj priljubljene tudi v hotelih, zdravstvenih ustanovah in lepotilnih salonih.

Infrardeča savna uravnava vašo telesno temperaturo in pomaga pri zniževanju krvnega pritiska. Z obiskom infrardeče savne boste dobili dodatno pozitivno toplino, saj telo absorbira toploto, pri tem pa zrak ostaja hladen.
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke