Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Ambulante


Poudarjanje zdravega načina življenja v slovenskih naravnih zdraviliščih temelji na večstoletni tradiciji termalizma in izkušnjah na področju balneologije, klimatologije in talasoterapije.

Pozitivni učinki naravnega zdravljenja s termalnimi vodami so bili dokazani s številnimi kliničnimi in farmakološkimi raziskavami. V zdraviliščih izpostavljajo in dajejo prednost predvsem holističnemu pristopu k obravnavi gostov in bolnikov, ki obuja nekatere že pozabljene oblike zdravilstva ter upošteva izkušnje tradicionalnih medicin.

Bolniki, ki so se odločili za zdravljenje v enem izmed naših zdravilišč, imajo na voljo številne specializirane ambulante, z vrhunskimi zdravniki in sodobno diagnostično opremo. V specialistični fiziatrični ambulanti lahko opravite preglede pri bolečinah v sklepih, hrbtenici, mišicah, na voljo so tudi ambulante za osteoporozo, ortopedska, dermatološka, travmatološka, nevrokirurška, pulmološka, kardiološka ambulanta ter ambulante za ultrazvok trebušne votline, preglede, odvzeme brisov in pregled dojk. Če bolezen odkrijemo v zelo zgodnji fazi, je zdravljenje tudi v naših zdraviliščih možno v celoti izpeljati na ambulantni način. Z bolniki v ambulantah izvajajo terapevtske postopke pretežno individualno ali v skupinah.

Individualno delo vzpodbuja zaupanje, terapevt lahko opozori že na majhna izboljšanja zdravstvenega stanja, kar bolniku dvigne samozaupanje in izboljša sodelovanje pri terapiji.
 
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke