Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Koncesijske ambulante


V sklopu zdravstvene dejavnosti v naravnih zdraviliščih delujejo tudi koncesijske ambulante. Koncesionarji so del javne zdravstvene mreže. Gre za javno zdravstveno oskrbo bolnikov, ki jo opravljajo zdravniki zasebniki.

Za bolnika se v koncesijskih ambulantah ne spremeni nič, saj zanj veljajo enaki pogoji tako pri zdravniku s koncesijsko dejavnostjo kot pri zdravniku, zaposlenem v javnem zavodu, torej velja vse, kar zajema zdravstveno zavarovanje. Razlika je le v tem, da se zaposleni zdravstveni delavci v javnem zavodu uvrščajo v zakon o javnih zavodih, zasebni koncesionar pa se uvrsti v zakon o gospodarskih družbah oziroma o samozaposlitvah. Za storitve, ki jih v javnem zdravstvu krijeta zavarovalnica oziroma država, bolnikom torej ni treba plačevati ne pri koncesionarjih ne pri zdravnikih, zaposlenih v zdravstvenih domovih ali v zdraviliščih.

V zdraviliščih so koncesijske ambulante specializirane za ortopedijo, urologijo, ginekologijo, delujejo pa še kardiološke, dermatološke, nevrološke, nevrokirurške fiziatrične in pulmološke koncesijske ambulante.
 
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke