Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Ginekološka koncesijska ambulanta


Zdravilna termalna voda v nekaterih naravnih zdraviliščih pomaga tudi pri zdravljenju ženskih boleznih. Med najpogostejše ginekološke bolezni spada vnetje rodil, ki jih največkrat povzročijo predvsem kirurški posegi na maternici, splav ali porod. Pogost vzrok za ginekološke bolezni so tudi hormonske motnje.

Zaradi terapij v toplicah se okrevanje po operativnih posegih na rodilih pospeši. Vse preglede in terapije lahko bolnice opravijo v zdraviliščih, ki imajo ginekološke koncesijske ambulante. V ambulantah za ginekološka obolenja medicinsko osebje opravi tudi strokovne preglede za rehabilitacijo bolnic po operaciji raka na dojki. V ginekoloških koncesijskih ambulantah izvajajo še posebne programe, ki so namenjeni izboljšanju plodnosti in odpravljanju še vrste drugih ginekoloških obolenj.
 
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Ginekološka


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke