Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Ortopedska koncesijska ambulanta


Ortopedija je namenjena vsem, ki imajo težave s hrbtenico ali okončinami. Pred vsako terapijo ali zdravljenjem je potreben temeljit posvet pri ortopedu. V zdraviliščih delujejo tudi koncesijske ortopedske ambulante.

Zdravnik v koncesijski ortopedski ambulanti ugotovi, katere napore zmore posameznik in niso škodljivi za njegovo telo. Na pregled v ortopedsko ambulanto s koncesijo bolnika napoti osebni zdravnik, kadar presodi, da je potrebno specialistično zdravljenje. Bolnik se lahko tudi sam odloči za pregled, če meni, da bi mu ortoped lahko pomagal pri rehabilitaciji.

Osebni zdravnik pošlje bolnika na pregled v ortopedsko ambulanto z napotnico zdravstvenega zavarovanja. Plačnik pregleda je zdravstvena zavarovalnica. Koncesijske ortopedske ambulante so sodobno opremljene in poskrbijo za vsakega bolnika.
 
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Ortopedska


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke