Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Samoplačniške ambulante


Samoplačniška storitev je zdravstvena storitev, za katero morate pri zdravniku ali v bolnišnici plačati sami. Storitve se opravljajo v samoplačniških ambulantah izven sistema javnega zdravstva. Samoplačniške ambulante so specializirane za posamezne zdravstvene dejavnosti kot na primer ginekologija, dermatologija, ortopedija in podobno. Preglede opravljajo zdravniki specialisti.

Koriščenje samoplačniških storitev v specialističnih ambulantah še ne pomeni, da morate zdravljenje nadaljevati pri zasebnih zdravnikih, saj se kadarkoli lahko vrnete v javni sistem, torej na pregled ali zdravljenje v zdravstvene domove, bolnišnico ali v druge javne institucije. Samoplačniške ambulante imajo tudi naša naravna zdravilišča, ki so pridobila dodatne koncesije za specialistično dejavnost v okviru javnega zdravstva.
 
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke