Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Dermatološka ambulanta


V svoji koži se ljudje radi počutimo prijetno. Včasih pa se zgodi, da s svojim videzom nismo povsem zadovoljni, spremembe na koži nas begajo in spravljajo v negotovost. Nekatere kožne težave so lahko dedne ali pogojene z zunanjimi dejavniki (opekline).

Za večino drugih ljudi so nekatere dermatološke težave skorajda neopazne in nepomembne, medtem ko so druge lahko nekoliko moteče. In ravno te kožne bolezni blažijo in zdravijo v dermatoloških ambulantah, kjer poskrbijo za specialistične dermatološke preglede, dermatokirurške posege, razne terapije z laserji za odstranjevanje dlak in žilnih sprememb.

V dermatološki ambulanti dermatologi pomagajo tudi pri nadležnih aknah, glajenju gubic, starostnih spremembah na koži, posameznikom pa se posvetijo tudi s pilingi in odpravljajo izpadanje las in bolezni lasišča. 
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Dermatološka


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke