Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Fiziatrična ambulanta


Fiziatrija obravnava zdravljenje pri obolenjih gibalnega sistema, bolečinah v sklepih, hrbtenici ali mišicah, kar nam pogosto otežuje vsakodnevna opravila. Če so težave pogoste in se stopnjujejo, nam dolgoročno lahko omejujejo kakršnokoli gibanje.

V slovenskih naravnih zdraviliščih vam v fiziatričnih ambulantah nudijo različne vrste fiziatričnih pregledov tudi po lažjih in težjih operacijah. Preglede opravljajo na osnovi napotnice osebnega zdravnika, prednost imajo nujni primeri. Najpogosteje so vzrok za bolečine v sklepih poškodbe, preobremenitve in revma. Pojavi se otekanje sklepov, v hujših primerih tudi podplutba. Na vašo željo vas bo specialist v fiziatrični ambulanti obravnaval individualno. Ponekod je čakalna doba za fiziatrične preglede do treh mesecev, za nujne primere pa čakalnih dob v fiziatričnih ambulantah ni.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke