Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Ortopedska ambulanta


Ortopeda potrebuje vsak, ki ima težave s hrbtenico ali okončinami. Vsaka težava še ne pomeni bolezni ali okvare, zato pa je potreben posvet pri ortopedu. Zdravnik v ortopedski ambulanti vam bo svetoval, katere napore zmorete in niso škodljivi za vaše telo. Športnikom bo svetoval pravilen trening ali omejitve, lahko pa tudi prepove določene načine treniranja, če ugotovi, da bo to poslabšalo bolnikovo stanje.

Na pregled v ortopedsko ambulanto bolnika napoti osebni zdravnik, kadar presodi, da je potrebno specialistično zdravljenje. Bolnik se lahko tudi sam odloči za pregled, če meni, da bi mu ortoped lahko pomagal. Osebni zdravnik pošlje bolnika na pregled v ortopedsko ambulanto z napotnico zdravstvenega zavarovanja. Plačnik pregleda je zdravstvena zavarovalnica. Bolnik pa se lahko na pregled naroči tudi brez napotnice in v tem primeru stroške pregleda in morebitnega zdravljenja pa plača sam. Ortopedske ambulante s sodobno opremo ima večina slovenskih naravnih zdravilišč.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke