Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Proktološka ambulanta


Proktologija je kirurška veja medicine, ki se ukvarja z diagnostiko, konzervativnim in operativnim zdravljenjem bolezni zadnjika in danke: hemoroidalna bolezen, analna fisura, fistule, abscesi, vnetja danke, zaprtje, uhajanje blata, tumorji danke, kondilomi, spolno prenosljive proktološke bolezni.

Kako poteka pregled v proktološki ambulanti? Strah pred pregledom je odveč, pregledani boste na levem boku s pokrčenimi nogami, med drugim opravijo tudi proktoskopijo in/ali rektoskopijo, kar pomeni, da danko pregledajo z inštrumentom, pri čemer jo nekoliko napihnejo z zrakom. Za pregled se ni potrebno posebej pripraviti.

V kolikor pri pregledu ne odkrijejo izvora vaših težav, vam bodo v proktološki ambulanti priporočili pregled celotnega širokega črevesa (koloskopijo) ali kakšno drugo preiskavo.
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Proktološka


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke