Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Revmatološka ambulanta


Revmatologija je področje interne medicine, ki se ukvarja predvsem z zdravljenjem revmatičnih vnetnih bolezni sklepov, sistemskih vezivno tkivnih bolezni, degenerativnim revmatizmom.

Najpogostejše degenerativno revmatsko obolenje je artroza, katerega posledica je postopen razkroj hrustanca, kar vodi v obrabo sklepa. Vsem bolnikom z revmatičnimi obolenji nudijo strokovno pomoč v specialističnih revmatoloških ambulantah v vseh zdraviliščih. Pristop do bolnika v ambulantah je individualen, vsakega bolnika pa sprejme specialist, ki po temeljitem pogovoru o bolezni predpiše ustrezno terapijo.

Postopke zdravljenja izvajajo fizioterapevti z večletnimi izkušnjami, ki bolnike poučijo tudi o tem, kako si lahko pomagajo sami z masažo z ledom, hlajenjem in pravilnim razgibavanjem.
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Revmatološka


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke