Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Urološka ambulanta


V urološki ambulanti opravljajo preglede povezane z boleznijo sečil. Najpogostejši razlogi za obisk urologa so težave z mokrenjem oziroma inkontinenco, ledvični kamni, razna vnetja sečil in sum na raka na sečilih. Redne preventivne preglede v uroloških ambulantah svetujejo tako ženskam kot moškim, da bi preprečili morebitne rakaste tvorbe na sečilih in prostati.

Tudi zdravilišča pri nas so sodobno opremila urološke ambulante in bolnikom zagotavljajo specialistične preventivne preglede. Med najpogostejše bolezni spada okužba ledvic, ki se pojavlja pri mladih in ljudeh srednjih let. Pri znakih okužbe ne odlašajte z obiskom pri zdravniku. Ta vas bo takoj napotil na temeljit pregled v urološko ambulanto, na podlagi preiskav pa se boste skupaj z zdravnikom odločili za zdravljenje z zdravili. Urološke ambulante nudijo tudi ultrazvoke sečil.
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Urološka


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke