Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Indikacije


Zaradi vedno večjih obremenitev telesa, genskih zasnov, poškodb ali starosti gre velikokrat kaj narobe, zato se naše telo začne boriti proti bolečinam in tujkom, ki ga napadajo. Številne bolezni negativno obremenjujejo telo do take stopnje, da naš organizem izgubi sposobnost samozdravljenja, kar vodi do dolgotrajnih bolezni. Da bi pomagali lajšati in zdraviti vse te težave, imajo slovenska naravna zdravilišča na voljo številne medicinske specialistične ambulante s strokovnim osebjem, ki vam bo na podlagi napotnic ali samoplačniško svetovalo, kako odpraviti bolezenska stanja. Pred tem je potrebno opraviti določene preglede in vedeti, za kakšne bolezenske znake oziroma indikacije gre.

Med najpogostejšimi področji zdravljenja (indikacije), ki jih opravljajo, so različna stanja po operacijah na lokomotornem (gibalnem) sistemu, sem spadajo okvare in poškodbe gibal in hrbtenice, tu so še indikacije revmatičnih obolenj, bolezni srca in ožilja, prebavil, sečil, presnove, med pogostejše indikacije sodijo tudi ginekološka obolenja, nevrološke in pljučne bolezni. K zdravljenju z balneologijo se zatekajo tudi športniki in bolniki s športnimi poškodbami.

V posameznih zdraviliščih so na osnovi različnih indikacij in potreb gostov prilagodili svoje programe. Vsaka termalna voda pa ni primerna za zdravljenje vsake bolezni, zato so se posamezna zdravilišča specializirala za točno določene indikacijska področja. Pred samim zdravljenjem oziroma rehabilitacijo pri različnih indikacijah se boste osebno pogovorili z zdravnikom ali terapevtom, ki vam bo pomagal k čimprejšnji ozdravitvi in boljšemu počutju.


Indikacije

                         
bolezni srca in ožilja                                 
revmatične bolezni                                               
poškodbe lokomotornih organov                                          
bolezni prebavil                          
bolezni presnove                               
ginekološke bolezni                                     
bolezni ledvic in sečil                                 
nevrološke bolezni                                     
kožne bolezni                                
nevrotske motnje                                   
bolezni dihalnih organov                              
ustne in zobne bolezni                             
bolezni oči                              
 
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke