Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Bolezni oči


Vid in zdrave oči so ena izmed največjih človeških dragocenosti. Žal pa današnji način življenja zelo močno obremenjuje naše oči, predvsem delo pred računalnikom, bolezni oči pa so lahko tudi dedno zasnovane. Ena od pogostejših težav so vnete oči, za katere sta značilna srbenje in solzenje.

Vnetje veznice je pogosto povezano s prehladi, lahko pa nastane zaradi okužbe, poškodbe ali tujka v očesu. V primeru, da vnetje ne izgine, je potrebno poiskati zdravniško pomoč.

Med bolezni oči spada tudi vnetje šarenice, bolnik občuti bolečino v očesu, ki lahko pordeči. Vse to spremlja nekoliko poslabšan vid. Če se v očesu dvigne pritisk, se bolečina poveča, posledica nezdravljenja je lahko glavkom ali zelena mrena. Poznamo tudi bolezni in vnetje očesnih vek, ki so za vsakdanje življenje lahko izjemno moteče.

V naravnih zdraviliščih deluje kar nekaj okulistov in optikov, ki vam bodo pomagali odpraviti očesno bolezen in izboljšati vaš vid.
 
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Bolezni očiVašemu iskanju žal ne ustreza noben ponudnik. Prosimo prilagodite kriterije iskanja in poskusite znova.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke