Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Ginekološke bolezni


Učinkovita termalna voda, prijazna klima za bioklimatsko zdravljenje in naravni peloidi so dejavniki, ki gostom slovenskih naravnih zdravilišč pomagajo pri različnih težavah. Nekaj term in zdravilišč pomaga tudi pri ženskih boleznih. Med najpogostejše ginekološke bolezni spada vnetje rodil, na katera velikokrat vplivajo predvsem kirurški posegi na maternici, splav ali porod. Pogosti vzroki za ginekološke bolezni so tudi hormonske motnje. Zaradi terapij v toplicah se okrevanje po operativnih posegih na rodilih pospeši.

V ambulantah medicinsko osebje opravi tudi strokovne preglede za rehabilitacijo bolnic po operaciji raka na dojki, ponujajo pa še posebne programe, ki so namenjeni izboljšanju plodnosti in odpravljanju še vrsto drugih ginekoloških obolenj.
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Ginekološke bolezni






Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke