Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Kožne bolezni


Med pogostejše bolezni sodobnega časa spadajo tudi kožne bolezni. Dermatologija je medicinska specialistična veda, ki se ukvarja z boleznimi kože in kožnih priveskov (las in nohtov). Koža je naša osebna izkaznica, saj si vse življenje zapisuje in kaže navzven vidne spomine. Njene lastnosti in videz izražajo našo kronološko starost, življenjski slog, hormonske spremembe in bolezenske procese. Med najopaznejše in najbolj moteče kožne spremembe prav gotovo spadajo rjavo obarvane pigmentne lise.

Poznamo še več vrst obolenj kože, to so dermatitis, luskavica, opekline, bradavice, pasovec in akne. Nekatere kožne bolezni niso posebej hude in marsikatera niti ne pride do dermatološke ambulante. Velikokrat si ob nastanku ali poslabšanju bolezni naše kože lahko pomagamo sami, na voljo so tudi specialisti v naravnih zdraviliščih, ki vam bodo z različnimi kremami, mazili, masažami in aromaterapijami pomagali oziroma ublažili kožna vnetja in okužbe.
 
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Kožne bolezni






Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke