Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Pljučne bolezni


Pulmologija je stroka, ki je doživela v tem stoletju veliko sprememb. V današnjem času dokaj uspešno zdravi in lajša vse vrste pljučnih bolezni, kot so tuberkoloza, astma, bronhitis in blažji kašelj. Med bolj nevarne spada azbestna bolezen. Pogosta je tudi kronična bolezen pljuč, za katero je značilen kašelj večkrat na dan. Pljuča so organski sistem, ki poskrbi, da vsaka celica našega telesa dobi kisik, iz telesa pa odvaja ogljikov dioksid.

Zdravljenje, ki je na voljo bolnikom z boleznimi dihal, je največkrat uspešno. Pri zdravljenju pljučnih bolezni je pomembno predvsem čisto okolje in ustrezna prehrana. V veliko pomoč so tudi razne terapije v zdraviliščih in termah, kjer z blagodejno termalno vodo in ugodno klimo vplivajo na uspešno rehabilitacijo po pljučnih boleznih.
 
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Pljučne bolezni


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke