Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Aerosoli za inhalacijo


Dihala so izpostavljena številnim škodljivim snovem in mikroorganizmom iz zraka. Zato so bolezni dihal, zlasti pri otrocih, najbolj pogoste akutne in kronične bolezni. Naravna zdravilišča bolnikom nudijo tako imenovano inhalacijsko terapijo z aerosoli. Začetki inhalacijske terapije segajo daleč nazaj v zgodovino, ko so različne kulture uporabljale rastline za inhaliranje v zdravilne namene.

Inhalacijska terapija je vnašanje zdravilnih substanc – aerosolov v telo z vdihavanjem. Aerosoli so v izredno majhne delce razpršene tekočine ali zdravilne substance. Z inhalacijami vodnih hlapov v naravnih zdraviliščih bolnikom želijo ovlažiti sluznico dihalnih poti in s tem olajšati izkašljevanje. V obliki aerosolov inhalirane zdravilne snovi blagodejno delujejo na dihala. Prvi aerosolni razpršilci so se pojavili na tržišču leta 1956 in so predstavljali prvi prenosni vir zdravilnega aerosola. Danes imamo na voljo različne tipe inhalatorjev, ki vsak na specifičen način razpršijo zdravilne snovi.
 
 
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Aerosoli za inhalacijo


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke