Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Pitna hladna mineralna voda


Mineralne vode so tiste naravne vode, ki vsebujejo najmanj 1000 miligramov raztopljene trdne snovi in/ali 250 mg naravno raztopljenega CO2 v litru vode. Pravilnik o naravni mineralni in izvirski vodi določa še, da ima naravna mineralna voda svoj izvor v podzemnem vodnem viru, je čista, ima lahko določene učinke, ki so ugodni za zdravje in izhajajo iz vsebnosti mineralov. Če mineralne vode vsebujejo vsaj 1000 mg prostega raztopljenega CO2 na liter, jih dodatno imenujemo tudi kislice ali kisle vode.

V Sloveniji uporabljamo v namen pitnih kur hladni mineralni vodi Donat Mg v Rogaški Slatini in Zdravilni vrelec v Radencih. Donat Mg je od zdravilnih voda najbolj raziskana hladna pitna mineralna voda v Evropi. Zdravilno učinkuje na prebavila in črevesje, medtem ko radenska voda ugodno vpliva na kristalizacijo seča.
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Pitna hladna mineralna voda


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke