Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Preventiva


Čas, v katerem živimo, narekuje zdrav in kakovosten način življenja. Zato moramo še toliko bolj paziti na svoje telo, da ga ne poškodujemo in da ne zbolimo. To bomo storili le z zdravim načinom življenja. Redna telovadba, zdravi obroki in pozitivno razmišljanje nam bodo pomagali, da ohranimo naše zdravje.

Posledice hitrega načina življenja so lahko zelo neprijetne in se najpogosteje kažejo kot prekomerna telesna teža, povišan holesterol, trigliceridi in sladkor v krvi ter povišan krvni pritisk. K temu lahko dodajo svoje tudi slabe razvade, kot so kajenje in prekomerno uživanje alkohola. Že stari ljudski pregovor pravi, »bolje preventiva, kot kurativa«. Različne preventivne programe nudijo tudi naša naravna zdravilišča. Vzemite si čas zase in si privoščite katerega od preventivnih pregledov, seveda odvisno od vašega časa, vaših želja, pričakovanj in zmožnosti. Namen preventivnih programov je s sistematskimi preiskavami potrditi zdravje ali pravočasno ugotoviti morebitno žarišče ali nevarnost, ki preti vašemu zdravju.

Preventivni programi
se osredotočajo predvsem na nekatere notranje bolezni, ki jih sami ne zaznamo, saj začetki nekaterih težjih obolenj pogosto ne dajejo nikakršnih simptomov. Zdravnik bo na osnovi preventivnega pregleda ugotovil, kakšno zdravljenje vam bo predpisal. Zagotavljajo vam, da boste s pomočjo preventive oziroma z zdravstvenimi pregledi v naravnem okolju dosegli vse, da se vaš imunski sistem še bolj okrepi, s tem si boste prihranili marsikatero težavo in čakanje v vrstah pred ambulanto.
 
Povpraševalnik
Vas zanima storitev na levi? Dodajte jo v povpraševalnik in nadaljujte z brskanjem po ponudbi. Ko boste tako izbrali storitve, ki bi jih radi vključili v svoj oddih, lahko termam in zdraviliščem, ki ustrezajo vsem vašim željam, preprosto pošljete povpraševanje.

S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke