Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Diagnostični pregledi


V slovenskih naravnih zdraviliščih opravljajo različne diagnostične preglede. Izberete lahko program osnovnega, celovitega preventivnega pregleda ali pa se po posvetu z izbranim strokovnjakom v specialističnih ambulantah odločite za ustrezne diagnostične preiskave, ki potekajo s pomočjo najsodobnejše opreme.

Preventivna diagnostika vas pravočasno opozori na bolezenske spremembe v vašem telesu. S hitrimi in nebolečimi pregledi, brez čakalnih vrst, vas bo strokovno osebje opomnilo na morebitne nastajajoče bolezenske težave in vam svetovalo pri preventivnem odpravljanju le-teh. Celoviti preventivni diagnostični pregledi so za tiste, ki so bolj izpostavljeni stresu in drugim dejavnikom tveganja za bolezni srca in ožilja, prilagajajo pa se potrebam posameznika. Vključujejo biokemične laboratorijske preiskave krvi za oceno tveganja pri različnih notranjih organih, obremenilna testiranja in spirometrijo za oceno telesne pripravljenosti in druge diagnostične postopke.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke