Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Fiziatrični pregledi


Fiziatrija obravnava konzervativno zdravljenje s pomočjo fizikalnih in naravnih dejavnikov pri obolenjih gibalnega sistema, bolečinah v sklepih, hrbtenici ali mišicah, ki posamezniku otežujejo opravljanje vsakodnevnega dela, povzročajo slabo počutje, omejujejo gibanje in tudi rekreativne in športne aktivnosti.

V slovenskih naravnih zdraviliščih opravljajo različne vrste fiziatričnih pregledov tudi po lažjih in težjih operacijah, predvsem pri bolečinah v sklepih, v hrbtenici in mišicah. Opravljajo jih na osnovi napotnice osebnega zdravnika, prednost imajo nujni primeri. Najpogosteje so vzrok za bolečine v sklepih poškodbe, preobremenitve in revma. Pojavi se tudi otekanje sklepov, v hujših primerih celo podplutba. Ponekod je čakalna doba za fiziatrične preglede do treh mesecev, za nujne primere pa čakalnih dob ni.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke