Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Pregledi srca in ožilja


Za preventivo ni nikoli prezgodaj, zato vam medicinsko osebje v slovenskih naravnih zdraviliščih svetuje, da preverite svoje zdravstveno stanje pravočasno.

S preventivnimi pregledi boste lažje dolgoročno negovali zdravje, pri tem pa ohranjali svojo vitalnost. Celoviti preventivni diagnostični pregledi so za tiste osebe, ki so bolj izpostavljene vsakodnevnemu stresu in drugim dejavnikom tveganja za bolezni srca in ožilja, zato se prilagajajo potrebam posameznika. Vključujejo biokemične laboratorijske preiskave krvi za oceno tveganja pri različnih notranjih organih, obremenilna testiranja in spirometrijo za oceno telesne pripravljenosti in druge diagnostične postopke. Pri ljudeh, ki so zgodaj doživeli srčni infarkt (moški pred 55 letom, ženske pred 65 letom, je tveganje, da ga bodo doživeli tudi njihovi potomci, vsaj dvakrat večje kot pri ostali populaciji. Pri njih bi lahko s preventivnimi pregledi srca preprečili več kot 40 % prezgodnjih srčnih infarktov. Ob tem običajno osebni zdravniki predpišejo še celovit pregled ožilja.
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Pregled srca in ožilja


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke