Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Šola pri slabi drži


Nekatera vsakdanja težja opravila pogosto obremenijo našo hrbtenico in posledično povzročijo slabo držo. Da bi spremenili nepravilno priučene in ukoreninjene vedenjske navade, se moramo sami odločiti in poiskati vzrok, zakaj to počnemo.

Dobra telesna drža v mirovanju in gibanju omogoča mišicam delovanje z najmanjšim naporom, varuje gibalne organe pred okvarami in poškodbami ter zagotavlja notranjim organom najboljši položaj. Pri slabi telesni drži pa porabimo veliko dodatne energije zaradi nepravilnosti v položaju in obliki hrbtenice, ramen, medenice in nog. ki nastanejo zaradi nepravilnega delovanja mišic.

Telesno držo lahko zavestno nadzorujemo in popravljamo z različnimi vajami. V zdraviliščih so za vas pripravili posebno šolo pri slabi drži, kjer vam bodo pomagali, da z vajami dosežete elastičnost in mišično moč telesa. Dolgotrajna slaba drža se težko popravi in povzroča degenerativne spremembe sklepov, vezi in mišic ter bolečine.
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke