Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Ultrazvočne preiskave


Ultrazvok je zelo razširjena diagnostična metoda pregledovanja notranjosti telesa, s katero si pomagajo specialisti z najrazličnejših področij. V specialističnih ambulantah naravnih zdravilišč opravljajo tudi ultrazvočne preiskave notranjih organov trebuha in medeničnega področja, ki omogočajo oceniti strukturo jeter, žolčnika, žolčnih vodov, vranice, trebušne slinavke, ledvic, nadledvične žleze, mehurja in velikih žil.

Ultrazvočna preiskava lahko opredeli strukturne spremembe sklepov, sklepnih ovojnic in mišic pri boleznih in poškodbah. Ultrazvočne preiskave uporabljajo tudi v ginekologiji, še posebej pri spremljanju nosečnosti ter pri morfoloških spremembah bolezenskih procesov v dojkah. Trajanje ultrazvočnega pregleda je odvisno od vrste preiskave – za trebušne organe le 15 minut, za ožilje do 45 minut.
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Ultrazvočne preiskave


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke