Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Zdravstveni pregledi za managerje


Visoke delovne zahteve, nenehna tekma s časom in stresne situacije so naši vsakdanji spremljevalci. Redni specialistični preventivni pregledi za managerje in poslovne ljudi so v razvitem svetu nekaj običajnega, spremljanje psihofizičnega stanja poslovnežev pa že kar vsakdanja praksa. Dejavnikov tveganja je veliko (dednost, telesna neaktivnost, sladkorna bolezen, visok krvni pritisk). Če jih s pomočjo pregledov pravočasno odkrijemo, lahko preprečimo ali vsaj odložimo začetek bolezni.

Zdraviliška ekipa specialistov in njihovih sodelavcev opravi osnovne preglede in po potrebi ciljne preiskave zaradi čim bolj natančnega ugotavljanja trenutnega stanja organizma, njegove načetosti oziroma ogroženosti.

Cilj zdravstvenih pregledov za managerje in poslovneže je ohraniti zdrav način življenja in spremeniti odnos do zdravja. Za vse managerje pripravijo tudi individualni posvet s sestro za dietno prehrano, razgovor s psihoterapevtom in vaje sproščanja.
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Zdravstveni pregledi za managerje


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke