Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Gibalni sistem


Gibanje omogoča gibalni sistem, ki ga sestavljajo kosti in sklepi, mišice in živčni sistem. Pri motnjah v delovanju gibalnega sistema najpogosteje obravnavajo bolečino v križu,vratu ali poškodbe kolen, ramen in drugih sklepov.

V zdraviliških ambulantah s pacienti opravijo podroben razgovor o težavah, šele nato se odločijo za celovit pregled. Testiranje vsebuje oceno pacientove drže in ocene funkcij celotnega gibalnega sistema. Specialiste pri pregledih zanimajo gibalni vzorci in obremenitve pri vsakdanjih opravilih. Ugodne rezultate dosegajo tudi pri težjih primerih vrtoglavic, šumenju v ušesih, motnjah ravnotežja ter pri migrenah.

Pri načrtovanju terapije in pričakovanjih skušajo z bolnikom vzpostaviti skupen jezik in aktivno sodelovanje. Blagodejno na gibalni sistem učinkujejo vse vrste terapij in masaž s termalno vodo.
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke