Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Kožne bolezni


Bolezni kože so zelo raznolike. Nekatere niso posebej hude in marsikatera niti ne pride do dermatološke ambulante. Po drugi strani pa poznamo tudi zelo težke kožne bolezni, kot je kožni rak in različne glivične okužbe, ki so težje ozdravljive. Specialisti opozarjajo na nadležne akne, ki lahko nastanejo zaradi nezdrave prehrane, sončne opekline, odsvetujejo pa tudi prekomerno izpostavljanje umetnemu sončenju.

Koža je najdostopnejši organ našega telesa, zato za zdravljenje kožnih bolezni veljajo ista pravila kot za zdravljenje katerekoli druge bolezni. Velikokrat uporabljamo razne kreme in mazila, vendar moramo njihovo sestavo in učinke predhodno dobro poznati. Pri tem vam bodo pomagali tudi zdraviliški specialisti dermatologi. Odsvetujejo uporabo zdravilnih pripravkov za kožne bolezni, ne da bi se pred tem posvetovali z zdravnikom. Zdravljenje z lokalnimi preparati je le ena od možnih oblik zdravljenja kožnih bolezni, dermatologi namreč predpisujejo tudi tablete, se poslužujejo kirurških metod in obsevanj.
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Kožne bolezni


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke