Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Športne poškodbe


Ob športnem udejstvovanju pogosto pride do tipičnih poškodb, ki jih je treba ustrezno zdraviti. Preprečevanje športnih poškodb ter strokovnost njihovega zdravljenja in rehabilitacije sta za končni uspeh pomembna tako kot sam trening, saj sta ravno trening in tekmovanje povezana s tveganjem za nastanek športnih poškodb. Marsikateri vrhunski športnik je moral končati kariero, saj športna poškodba lahko tekmovalni proces ovira ali ga začasno onemogoči.

Vrhunska medicinska ekipa v slovenskih naravnih zdraviliščih učinke termalne vode uporablja pri zdravljenju teh poškodb. Izvajajo različne protibolečinske programe, bolnika pa po pogovoru obravnavajo posamezno in mu določijo zanj najbolj primerno kombinacijo različnih vaj, masaž in elektroterapij. S posebnimi fizikalnimi terapijami krepijo tudi poškodovane posamezne mišice.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke