Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Stanje po opeklinah


Opekline so poškodbe kože in sluznic, ki nastanejo zaradi prekomerne toplotne, kemične, električne ali ionizirajoče energije. Poznamo več stopenj opeklin, od pordele otekle kože, do rdeče mehurjaste kože s hudimi bolečinami. V težjih primerih bolniki lahko poškodujejo tudi pigment.

Pri stanjih po opeklinah so bolj ogroženi predeli, kjer lahko tudi po obsegu majhna opeklina bistveno okvari telesno funkcijo. To so predvsem obraz, roke in spolovila. Ker pa pri opeklinah lahko hitro pride do infekcij, sta takojšnje zdravljenje in rehabilitacija nujno potrebna. Stanja po opeklinah največkrat blažijo in zdravijo s fiziološko raztopino ter plazmo. V sklop rehabilitacijske nege stanja po opeklinah sodi tudi redno obvezovanje in previjanje, bolnikom z opeklinami pa priporočajo tudi terapije z zdravilno termalno vodo.
 
Povpraševalnik
S klikom na znak lahko izbran kriterij oziroma storitev dodate ali odstranite.

Stanje po opeklinah


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke