Mir v objemu zelene narave.
Ravnovesje telesa in duha.
Krepitev zdravja in
ohranjanje lepote.

Terme Online

Stanje po poškodbah in operacijah


Zdravilna termalna voda je primerna za lajšanje težav pri vseh vrstah revmatskih obolenj, tudi pri stanjih po poškodbah in operacijah gibalnega sistema. Obnovitvena rehabilitacija je namenjena tistim, ki so že opravili začetno rehabilitacijo po poškodbi ali po operaciji. Za povrnitev stanja pred poškodbo in izboljšanje stanja po operaciji je potrebno še nekaj časa in dela.

Obnovitveni program pri stanju po poškodbah in operacijah omogoča strokovno vodenje in bolnika usmeri na pravo pot k izboljšanju funkcij lokomotornega sistema in opravljanju vsakodnevnih in športnih aktivnosti.

Stanje po poškodbah in operacijah je za mnoge zelo stresno, zato z bolniki izvajajo terapevtske postopke pretežno individualno in delno tudi v skupinah. Individualno delo vzpodbuja zaupanje, terapevt lahko opozori že na majhna izboljšanja zdravstvenega stanja, kar bolniku dvigne samozaupanje in izboljša sodelovanje pri terapiji.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke