Potopite se v modro
neskončnost doživetij in
v blagodejno moč
termalnih voda.

Terme Online

Posebnosti Zdravilišča Rogaška Slatina

 

Rogaška Slatina je košček raja na zemlji, ki že stoletja vabi v objem neokrnjene narave. Oaza miru, odmaknjena od hitrega tempa današnjega življenja in vrveža večjih mest, se ponaša z moderno zdraviliško infrastrukturo in turistično ponudbo, prepleteno s pestrim kulturno-zabavnim dogajanjem, izzivi

igralništva in kongresnega turizma. Osrednji del Rogaške Slatine predstavlja zdraviliško jedro s promenadnim parkom, ki je zeleno srce zdravilišča. Sprehod skozenj je sproščujoče doživetje, polno zanimivosti. Nedaleč od zdraviliškega jedra se nahaja muzej Anin dvor, kjer vas skozi prizmo preteklosti in sedanjosti Rogaške Slatine popeljejo zanimive muzejske zbirke. Poleg naravnih danosti in bogastva se lahko Rogaška Slatina pohvali tudi z izjemno 350-letno steklarsko tradicijo, Kozmetiko Afrodita – vodilno hišo kozmetike na slovenskem trgu, Paviljonom kaktej – edinstveno zbirko preko 7000 kaktusov in sočnic, Krajinskim parkom Boč – neokrnjenim najvišjim hribom v okolici, kjer domuje znana vijoličasta kosmatinka – velikonočnica (lat. Pulsatilla grandis).

Medical center Rogaška
Zdraviliški trg 9
SI-3250 Rogaška Slatina
 
Tel.: 00386 3 811 70 15
info@rogaska-medical.com
www.rogaska-medical.com
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke