Potopite se v modro
neskončnost doživetij in
v blagodejno moč
termalnih voda.

Terme Online

Posebnosti Term Čatež


  Terme Čatež ponujajo največje bazensko razkošje v Sloveniji. Zimska Termalna riviera z 2.200 m2 pokritih vodnih površin in atrakcijami poskrbi za zabavo vseh generacij. Izbira je velika, tu so otroški bazeni, gusarska ladja, bazen nepravilnih oblik z whirlpooli, slapovi, masažna ležišča, številni tobogani, divja reka, bazen z valovi, atraktivno deskanje na valovih ... Na poletni Termalni rivieri od aprila do oktobra pa goste očarajo gusarski otok, otroški vodni park, počasna reka, bazen z valovi, trojček toboganov in edinstveni tobogan boomerang ...

Pri nas počitnice lahko preživite tudi drugače. Indijanska vas s 25 šotori nudi doživljajski dopust v objemu narave tik ob Termalni rivieri, nekaj posebnega pa so tudi počitnice po gusarsko. Gusarski zaliv krasi 20 plavajočih hišk iz naravnih materialov, lesena terasa s čudovitim razgledom na jezero pa ponuja popolno sprostitev na prostem za največ pet oseb. Gostje radi obiščejo tudi bližnji srednjeveški grad Mokrice. V grajski restavraciji in vinski kleti poskrbijo za izbrana kulinarična doživetja, pravi izziv pa predstavlja golf igrišče z 18 igralnimi polji tik ob grajskem obzidju.

Terme Čatež d.d.

Topliška c. 35
8251 Čatež ob Savi
 
 Tel.: 0 7 49 36 700
 Faks: 0 7 49 35 005
 info@terme-catez.si
 www.terme-catez.si
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke