Potopite se v modro
neskončnost doživetij in
v blagodejno moč
termalnih voda.

Terme Online

Posebnosti Term Dolenjske Toplice


 

Mamljiva okolica dolenjskih term in slikovita dolina reke Krke nudita neskončne možnosti za sprostitev in rekreacijo za vse, ki radi svoj čas preživljajo v naravi. Dolenjske Toplice so odlično izhodišče za izlete v bližnjo in daljno okolico - priljubljena izletniška točka je predvsem kočevski pragozd, v katerem so nekatera drevesa stara več kot 500 let.  Posebnost Dolenjskih Toplic je tudi izjemen zdraviliški park z botanično potjo. Urejen je bil že leta 1898, ko je bil zasajen tudi kostanjev drevored. V parku je danes več kot 100 različnih drevesnih in grmovnih vrst.

 

Dolenjske Toplice ponujajo obilo možnosti tudi za kolesarjenje, sprehajanje, nordijsko hojo, vodne športe na reki Krki, skike in druge rekreacijske aktivnosti. Poskrbljeno je tudi za najmlajše - v nepogrešljivi otroški igralnici in v družbi animatorjev ima otroška domišljija veliko možnosti za ustvarjanje in zabavo.

 

S tremi sodobno opremljenimi dvoranami v Hotelu Balnea in spremljajočo kongresno ponudbo pa so Terme Dolenjske Toplice zanesljiv partner tudi na poslovnem področju. Delovna srečanja prepletamo s prostočasnimi dejavnostmi, ki bogatijo poslovna druženja in pletejo med udeleženci trdne in zaupne vezi.

Terme Dolenjske Toplice
Zdraviliški trg 7
8350 Dolenjske Toplice
 
Tel.: 08 20 50 310
booking@terme-krka.si
www.terme-krka.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke