Potopite se v modro
neskončnost doživetij in
v blagodejno moč
termalnih voda.

Terme Online

Posebnosti Term Lendava


 

V Hotelu Lipa ponujamo prostore, kjer lahko izvedete predavanja, svečan sprejem ali poslovna srečanja. Poleg najema prostorov vam priskočimo na pomoč tudi pri organizaciji seminarjev, pripravimo pa tudi poseben program za udeležence. Prijetna restavracija v hotelu Lipa ni le priljubljeno prizorišče poročnih slavij, ampak tudi osebnih jubilejev in večjih prireditev, kot so maturantski plesi, vinogradniški plesi in razni sprejemi. Restavracija, ki sprejme do 350 gostov, je klimatizirana in ima panoramski razgled na apartmajsko naselje in zelenico z ribnikom in vodometom.

Terme Lendava so odlična izhodiščna točka tudi za potepe po Pomurju. Bližnje lendavske gorice, ki so posejane z zidanicami in turističnimi kmetijami, nudijo obiskovalcem svojevrstno doživetje med vinogradi, skozi katere so speljane kolesarske poti. V času bivanja si gostje lahko sposodijo kolesa ali obiščejo bowling igrišče, od hotela oddaljeno le 300 metrov. Možen je tudi ogled bližnje kapelice Sv. Trojice v Lendavskih goricah, v kateri se nahaja mumija vojščaka Hadika.

Terme Lendava, d.o.o.
Tomšičeva 2a
9220 Lendava
 
Tel: 02 577 44 0002 577 44 00
Faks: 02 577 44 12
info@terme-lendava.si
www.sava-hotels-resorts.com
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke