Potopite se v modro
neskončnost doživetij in
v blagodejno moč
termalnih voda.

Terme Online

Terme Olimia


 

Sanje o prerojenem življenju

 

Celovita wellness ponudba z najprestižnejšim Wellnessom Orhidelia, odlični zdravstveni programi, vodna doživetja, razvajanje v svetu savn, možnosti rekreacije, čist zrak in mir sestavljajo mozaik prerojenega življenja v Termah Olimia. Ležijo v Obsotelju, v osrčju Kozjanskega. Po ustnem izročilu so zdravilno vodo iz teh krajev poznali že Kelti in Rimljani, vodo v zdravilne namene pa naj bi izkoriščali tudi pavlinci iz Olimja. Ta blagodejno deluje na revmatična obolenja, kožne bolezni, arterijsko obtočne motnje, stanja po operativnih posegih in poškodbah kosti in mišic. Tu lahko vsakdo najde svoj prostor za razvedrilo, razmišljanje in počitek.

 

Nastanitev

 

Za lahkotnost bivanja v Termah Olimia je poskrbljeno v dveh visoko kvalitetnih hotelih s štirimi zvezdicami - v Wellness Hotelu Sotelia, nagrajenem s Plečnikovo nagrado in v prenovljenem Hotelu Breza. Zasnovana sta za tiste, ki zahtevajo najboljše in si želijo tesne povezanosti z naravo. Tu sta še Aparthotel Rosa in Kamp Natura s štirimi zvezdicami, za vse, ki bežite pred hotelskim vzdušjem, pa vam zatočišče ponuja apartmajsko naselje Vas Lipa s tremi zvezdicami. Apartmajsko naselje ima 25 hiš in 136 apartmajev.

 

Indikacije, zdraviliško zdravljenje in wellness

 

Naravno zdravilno sredstvo Term Olimia je termalna voda, s temperaturami od 24 do 36 stopinj C. Črpa se iz vrtin (vrelcev) do globine 520 metrov na področju kampa Natura in termalnega parka Aqualuna. Na izvoru dosega temperaturo od 24 do 44 stopinj Celzija. Temperaturo v bazenih dosegamo z mešanjem vode iz posameznih vrtin. Izvajamo vse vrste terapij z vodo, magneti, s pomočjo termalne vode in strokovnega osebja pa vam pomagamo, da po poškodbi, bolezni ali operaciji lahko ponovno okrepite vaše mišice, organe, telo in se v rekordnem času spet počutite dobro. Voda blagodejno vpliva tudi na kožne bolezni in obolenja perifernega živčevja. Nudimo še razne preventivne antirevmatske programe ter programe za menedžerje.


V Termah Olimia postaja wellness način življenja. Wellness je filozofija, ki na najrazličnejše načine krepi telo in duha. Je način, ki omogoča ohranjanje in vzdrževanje zdravja, dobrega počutja in hkrati pomaga izboljšati kakovost življenja. Ponosni smo na našo najnovejšo in luksuzno pridobitev - Wellness Orhidelio, najprestižnejši svet termalnih užitkov. V bazenih se boste lahko potopili v čudoviti vodni svet in sprostili v objemu vodnih kapljic, na voljo vam je tudi več vrst savn. Wellness Orhidelia se je v letu 2009 uvrstil v ožji izbor 11 finalistov World Architecture Festivala 2009, v kategoriji »Holiday«.

 

Obilo užitkov in sprostitve nudimo tudi v Wellness centru Termalia, kjer je prava oaza savn, masaž in bazenov. Gostom je na voljo več kot 2.000 m2 pokritih in odprtih vodnih površin.
Terme Olimia d.d.
Zdraviliška cesta 24
3254 Podčetrtek
 
Tel.: 03 829 70 00
Faks.: 03 582 90 24
info@terme-olimia.com
www.terme-olimia.com
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke