Potopite se v modro
neskončnost doživetij in
v blagodejno moč
termalnih voda.

Terme Online

Posebnosti Term Olimia


 


 

 

Našim gostom ni nikoli dolgčas, saj se lahko dodatno rekreirajo. Na voljo jim je fitnes center, telovadnica, tu so odprta igrišča za tenis, mali nogomet, košarko, odbojko na mivki, badminton in balinanje. Okolico lahko spoznavajo tudi s kolesom ali organiziranimi izleti. Zabavate se lahko tudi na golf igrišču z devetimi luknjami, za najmlajše pa po predhodnem dogovoru pripravimo otroške delavnice oziroma igralnice.

Obiskovalci nas poznajo tudi po kongresnem turizmu. Največji del Kongresnega centra Olimia se nahaja v Wellness hotelu Sotelia, nekaj prostorov za dogodke imamo tudi v Hotelu Breza, Aparthotelu Rosa in Gostišču Lipa. Kongresni center Olimia je primeren za različne vrste srečanj in v njem lahko organizirate konference, posvete, sestanke, izobraževanja in seminarje. Prostori so primerni tudi za razstave, predstavitve, bankete, modne revije ali svečane pogostitve. Vsi prostori so opremljeni z najsodobnejšo avdio-video tehniko, ki vam zagotavlja vrhunsko izvedbo vaše prireditve in nemoteno delo.

Terme Olimia d.d.
Zdraviliška cesta 24
3254 Podčetrtek
 
Tel.: 03 829 70 00
Faks.: 03 582 90 24
info@terme-olimia.com
www.terme-olimia.com
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke