Potopite se v modro
neskončnost doživetij in
v blagodejno moč
termalnih voda.

Terme Online

Terme Portorož

 

Terme s pogledom na morje

 

Portorož je že v 13. stoletju slovel kot zdraviliški kraj. Takrat so benediktinci iz samostana Sv. Lovrenca z morsko vodo in slanico zdravili revmatizem, prekomerno telesno težo in vodenico. Sestavili so tudi že prvo metodologijo zdravljenja z naravnimi zdravilnimi dejavniki iz Sečoveljskih solin. Tudi romarji so se zdravili tako, da so se mazali z blatom, se sončili in zatem kopali v solinski vodi. Danes v Termah Portorož nadaljujemo s tradicijo zdravljenja z naravnimi zdravilnimi elementi. Naša ponudba združuje vse prednosti in danosti Sečoveljskih solin, morja, mediteranskega podnebja, starodavnih ved ter najsodobnejša medicinska znanja in tehnike.

 

 

Nastanitev

 

Najnovejši 5* hotel v Portorožu, Mind Hotel Slovenija, razkriva 800 let staro lokalno zgodbo kultivacije uma (Mind cultivation) in čudovitih belih kristalov soli (Salt cultivation). Pravo razkošje na glavni portoroški promenadi, v neposredni bližini morja in med krošnjami borovcev, vas bo s 144 prestižnimi sobami odpeljalo v popolno sprostitev, v zeleno istrsko pokrajino, modrino Mediterana in kristalne odseve lokalnih solinskih polj. Socializing Hotel Mirna, Act-ION Hotel Neptun in Wellness Hotel Apollo s štirimi zvezdicami ter dva superior, Grand Hotel Portorož in Hotel Riviera, so primerni tako za posameznike, mlade pare, poslovneže kot za družine. Poleg vrhunske mediteranske kulinarike jih odlikuje tudi bližina morja. Hotelski gostje lahko ob doplačilu koristijo vse storitve sedmih različnih wellness centrov Term Portorož, saj so vsi hoteli s povezovalnim notranjim hodnikom povezani s termalnim in wellness kompleksom.

 

 

Zdraviliško zdravljenje in wellness 

 

Terme Portorož so priznano slovensko naravno zdravilišče z več kot 110-letno tradicijo termalne ponudbe in 800 let tradicije zdravilstva. Gostom ponuja najcelovitejšo termalno, zdravstveno in wellness ponudbo v Evropi. Terme so edinstvene po uporabi petih naravnih zdravilnih elementov: solinsko blato – fango, slanica – Aqua Madre, obmorska klima, morska in termomineralna voda. Vsi izvirajo iz loaklnih solin in so poznani po visoki vsebnosti zdravilnih elementov, raznolikosti in širokem spektru uporabe. V Termah našim gostom pomagamo tudi pri okvarah in obolenjih gibalnega sistema, boleznih kože, pri nevroloških obolenjih, obolenjih dihal in pri ginekoloških težavah.

 


Naše storitve združujejo sodobna medicinska dognanja in starodavne vede. V Shakti – Ayurveda centru nudimo tradicionalne ayurvedske masaže in terapije, prilagojene po evropskih standardih, izvajajo pa jih certificirani indijski terapevti in ajurvedski strokovnjaki. Gostje lahko obiščejo tudi prvega in enega največjih centrov za tradicionalno tajsko masažo, Wai Thai center. V pristnem tajskem ambientu lahko gostje izbirajo med terapijami z izbranimi eteričnimi olji, izvlečki tajskih zelišč, sadja in cvetov, ki jih izvajajo profesionalni tajski terapevti.

LifeClass Hotels & Spa- Terme & Wellness LifeClass
Obala 33
6320 Portorož
 
Tel: 05 692 80 09
Faks: 05 610 70 51
wellness@lifeclass.net
www.lifeclass.net
 
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke