Potopite se v modro
neskončnost doživetij in
v blagodejno moč
termalnih voda.

Terme Online

Posebnosti Term Portorož
 

Našim gostom priporočamo obisk bazenov s termomineralno vodo – 42.000 let starim Termalnim Pramorjem in popolnoma prenovljen bazenski kompleks Sea Spa z bazeni z ogrevano morsko vodo in savnami, center LifeFit - fitnes centra center za skupinske vadbe, kjer izvajamo kinesis, pilates, jogo in meditacijo. Sauna park z edinstveno ponudbo sedmih vrst savn (thalasso, solna, mavrska, finska, bio savna, kromoterapija, ledena jama, laconium, tepidarium) pa bo sprostila prav vsako napeto telo .

 

Portorož je priljubljena destinacija za organizacijo najrazličnejših protokolarnih, poslovnih in drugih dogodkov. Kongresni center Portus se s svojimi sedmimi dvoranami na 1.600 m²  ponaša z vrhunsko tehnično opremo.

Aktivnosti na morskem zraku polnem negativnih ionov


Hoteli LifeClass Portorož so odlično izhodišče za vrsto sprehodov. Animatorji vas bodo vsako sončno dopoldne popeljali na čudovit voden sprehod ali nordijsko hojo po bližnji okolici čudovite slovenske Istre. Ob morju se boste sprehodili do izjemnega srednjeveškega mesta Piran, do čarobnih Sečoveljskih solin ali do Forma Vive v Luciji, galerije na prostem s čudovitim razgledom na Portoroški zaliv. Vodene aktivnosti na blagodejnem morskem zraku so brezplačni za vse hotelske goste.

 

LifeClass Hotels & Spa- Terme & Wellness LifeClass
Obala 33
6320 Portorož
 
Tel: 05 692 80 09
Faks: 05 610 70 51
wellness@lifeclass.net
www.lifeclass.net
 
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke