Potopite se v modro
neskončnost doživetij in
v blagodejno moč
termalnih voda.

Terme Online

Posebnosti Term Ptuj


  Naša posebnost je Termalni Park, kjer notranji in zunanji kompleks nudita več kot 4.200 kvadratnih metrov vodnih površin z največjim toboganskim sistemom v Sloveniji. Vsako leto prirejamo državno prvenstvo v toboganskem spustu, kje tekmujejo v hitrostnih spretnostih. Na voljo je bazen z valovi, počasna reka, otroški bazeni.

Poletni čas je tu popestren s koncerti, športnim dogajanjem in bogatim animacijskim programom. Posebej se potrudimo tudi za najmlajše. Tu so igrišča za igranje tenisa in odbojke na mivki, košarko, mini golf, balinanje in namizni tenis. V neposredni bližini hotela je na voljo tudi golf igrišče z 18 luknjami.

V Grand Hotelu Primus imamo konferenčne prostore, primerne za poslovna srečanja in seminarje.

V deželi kurentov vas čakajo sprehajalne, pohodniške in kolesarske poti ter tekaške steze, ki so speljane skozi Slovenske gorice in Haloze. Na bližnjem Ptujskem jezeru lahko deskate, veslate, jadrate ali smučate na vodi. V bližini je tudi ptujska vinska klet, najstarejša na Slovenskem, kjer hranijo vino letnik 1917.
Terme Ptuj d.o.o.
Pot v toplice 9
2251 Ptuj
 
Tel.: 02 74 94 50002 74 94 500
Faks.: 02 74 94 523
rezervacije@terme-ptuj.si
www.terme-ptuj.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke