Potopite se v modro
neskončnost doživetij in
v blagodejno moč
termalnih voda.

Terme Online

Terme Šmarješke Toplice
 

Iz srca za srce


Terme Šmarješke Toplice ležijo sredi gozdov in travnikov, izven urbanega naselja, v zavetju dolenjskih gričev. Sodobno termalno zdravilišče, znano po vrhunskih zdraviliških storitvah in izbrani ponudbi najsodobnejših storitev medico wellnessa, ponuja gostom številne rešitve, kako se izviti iz začaranega kroga hitrega tempa vsakdana, in odgovore, kako potešiti hrepenenje po zdravju in sprostitvi. Zdraviliški del ponudbe dopolnjuje sodoben diagnostični center s številnimi ambulantami in programi rehabilitacije športnikov in bolnikov s športnimi poškodbami, učinkoviti in individualno naravnani programi in storitve medicinskega wellnessa ter pestra ponudba športnih in sprostitvenih aktivnosti.

Nastanitev


V Termah Šmarješke Toplice so na voljo trije vrhunsko opremljeni hoteli kategorije štirih zvezdic, ki jih obdaja prostran zdraviliški park. Prostorne sobe nudijo razkošje domačega okolja. Hotel Vitarium superior je namenjen najzahtevnejšim gostom. Prostorne klimatizirane sobe imajo opremo iz naravnih materialov, v hotelu je tudi predsedniški apartma. Nedavno prenovljeni Hotel Šmarjeta je primeren za družine in daljša bivanja, saj se ponaša s prostornimi družinskimi sobami, med drugim pa ponuja tudi enoposteljne sobe s širokimi francoskimi ležišči. Tu je še Hotel Toplice, ki je primeren za vse tiste, ki na oddih pridejo sami in iščejo mir in ugodje v zelenih razgledih na bližnje vinograde.

Indikacije, zdraviliško zdravljenje in wellness


Šmarješki zdravstveni center je cenjen in poznan predvsem po učinkovitem zdravljenju bolezni srca in ožilja, preventivnih programih za ohranjanje in krepitev zdravja za diabetike in koronarne bolnike ter nadaljevalni rehabilitaciji po infarktih ali operacijah na srcu in ožilju ter po poškodbah gibalnega sistema. V Termah Šmarješke Toplice pa deluje tudi sodobni diagnostični center s specialističnimi ambulantami in priznanimi specialisti na različnih področjih. Strokovnjakom je v pomoč sodobna oprema tako na področju kardiološke diagnostike kot tudi na oddelku za rehabilitacijo.

Center medicinskega wellnessa Vitarium Spa&Clinique slovi po celovitem programu storitev za preprečevanje civilizacijskih bolezni, ki so posledica sodobnega načina življenja. Namenjen je vsem, ki se zavedajo, da so v soočanju z vsakdanjimi življenjskimi situacijami lahko zmagovalci le, če so fizično in psihično v najboljši kondiciji. Sproščujoči in učinkoviti programi centra so korak na poti k dobremu zdravju, boljšemu počutju, obnavljanju telesne energije, zdravi in estetski zunanjosti ter odlični telesni in umski zmogljivosti. Posebnost centra sta programa za razstrupljanje telesa s postom in hujšanje pod zdravniškim nadzorom.

Vitarium Aqua je šmarješki svet termalnih bazenov, savn, priljubljenih pilingov, oblog in masaž ter sprostilnih kopeli. Zatočišče, kjer s pomočjo zdravilne termalne vode ob zvokih nežne glasbe in prefinjenih aromah preobremenjeni sprostijo duha in obnovijo zalogo energije.
Terme Šmarješke Toplice
Šmarješke Toplice 100
8220 Šmarješke Toplice
 
Tel.: 08 20 50 310
booking@terme-krka.si
www.terme-krka.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke