Potopite se v modro
neskončnost doživetij in
v blagodejno moč
termalnih voda.

Terme Online

Terme Topolšica


 

Mir sredi narave

 

Topolšica z naravnimi danostmi pooseblja vse tisto, kar potrebujeta telo in duša sodobnega človeka. Kraj ima mnogo sončnih dni, brez turobne megle. V tem prelepem, mirnem kotičku, obdanem z zelenimi gozdovi, se je iz zemlje prikazal naravni topli vrelec. Moč termalne vode so poznali že v 16. stoletju. Zdravilna voda, svež gorski zrak in množica sončnih dni so v prejšnjem stoletju privabljali v Topolšico tudi gospodo z Dunaja in celotne Avstro-ogrske. Danes so Terme Topolšica zdraviliški, turistični, rekreacijski in gostinski center z visokokakovostno ponudbo, med katero lahko vsakdo izbere sebi najljubše preživljanje prostega časa. 


Nastanitev

 

Nastanitev je možna v dveh hotelih s tremi zvezdicami in v prekrasnih štirizvezdičnih apartmajskih hiškah. Hotel Vesna in Hotel Mladika imata skupaj 385 ležišč v eno in dvoposteljnih sobah, z balkonom ali brez, ki nudijo vse potrebno za prijeten oddih. Apartmajsko naselje Ocepkov gaj je bilo odprto sredi leta 2010. Nahaja se na zelenem pobočju nad hotelom. Sredi mirnega okolja v objemu gozdov smo postavili devetnajst energetsko varčnih in okolju prijaznih hišic, enajst samostojnih enot in osem dvojnih. Skupaj predstavljajo 27 bivalnih enot, za 2-4 oz. 5-6 oseb. Vse apartmajske hišice so zasnovane tako, da nudijo gostu intimo in zasebnost, z udobno nadstandardno opremo pa vam zagotavljajo vaš drugi dom.


Indikacije, zdraviliško zdravljenje in wellness

 

Programi Term Topolšica temeljijo na dveh naravnih zdravilnih faktorjih - termalni oligomineralno hipotermni vodi in blagi srednjegorski klimi z obilico sončnih dni. Voda termalnega vrelca, ki dosega temperaturo 32 stopinj Celzija je primerna za zdravljenje bolezni hrbtenice in sklepov, stanj po poškodbah, pooperativnih stanj na gibalih, bolezni dihal, lažjih oblik kroničnih obolenj srca in ožilja ter kroničnih nevroloških obolenj. V zdraviliških ambulantah nudimo vse vrste pregledov in terapij (termoterapija, kinezioterapija, hidroterapija, elektroterapija, masaže, blatne kopeli, akupunktura, shiatsu masaže). Zaradi blage in ugodne klime izvajamo več vrst klimatskih programov, ki so priporočljivi za lažja kronična obolenja dihal ter za izboljšanje telesne vzdržljivosti. V sodelovanju z Bolnišnico Topolšica smo oblikovali tudi različne menedžerske, sprostitvene in antistresne programe.


S hotelom je povezan sodoben WELLNESS CENTER ZALA, oaza miru, sprostitve in užitkov, ki jih v današnjem času zaradi obilice stresa potrebujemo vsi. V Wellness centru Zala najdete moderen fitness studio z najnovejšo opremo, Svet savn s tematskimi počivališči, teraso s Kneippovo potjo, teraso z bazenom, zasebne wellness prostore, savne za invalide, medico wellness, široko paleto masažnih in kozmetičnih storitev, seminarske prostore, kavarno, ala carte restavracijo in garažni prostor.  Poleg raznovrstnih programov, med katerimi vsakdo najde nekaj zase, je izjemnega pomena prijazno in strokovno usposobljeno osebje, ki zna gostu svetovati in ga z občutkom popeljati skozi program obiska. Vsakemu obiskovalcu se potrudimo ponuditi osebno prilagojeno izkušnjo, zaradi tega tudi upamo, da se bodo vrnili.
Terme Topolšica
Topolšica 77
3326 Topolšica
 
Tel.: 03 89 63 106
Faks.: 03 89 63 400
info@t-topolsica.si
www.t-topolsica.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke