Potopite se v modro
neskončnost doživetij in
v blagodejno moč
termalnih voda.

Terme Online

Posebnosti Term Topolšica


 

Veliko sprostitve in užitkov pri nas ponuja ravno blagodejna topla voda. Vodo zdravilnega termalnega vrelca smo ujeli v notranje-zunanji bazenski kompleks in letni vodni park Zora z atraktivnimi termalnimi vodnimi površinami, prelivajočimi bazeni, toboganom, tlakovano sončno teraso in urejenimi travnatimi površinami. To pomeni kar 1.760 m² vodnih površin in 10.000 m² površin, namenjenih za sončenje in gostinsko ponudbo. Naši gostje se poleg rekreacije lahko tudi zabavajo. V sklopu hotelske ponudbe ponujamo plesne večere z živo glasbo, klavirske večere, nastope ljudskih pevcev in folklornih skupin, tematske večere v à la carte restavraciji in druge družabne dogodke.

Na sprehodu po gozdnati in travnati okolici odkrije človek prijetno zatočišče in sprostitev. Za nemirne duše raziskovalcev najdemo v okolici številne kulturne, etnološke in zgodovinske znamenitosti. V bližnjih domačih gostilnah pa si lahko privoščite okusno pojedino, pripravljeno po tradicionalnih preizkušenih receptih.


Ker vemo, da je v prijetnem okolju tudi delati prijetno, smo uredili več manjših seminarskih dvoran, ki so namenjene izvajanju seminarjev, strokovnih srečanj, tečajev in team buildingov.
Terme Topolšica
Topolšica 77
3326 Topolšica
 
Tel.: 03 89 63 106
Faks.: 03 89 63 400
info@t-topolsica.si
www.t-topolsica.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke