Potopite se v modro
neskončnost doživetij in
v blagodejno moč
termalnih voda.

Terme Online

Terme Zreče

 

V zelenem okolju Zreškega Pohorja

 

V objemu bogatih gozdov zelenega Pohorja so se na mestu, kjer se gorska reka Dravinja umiri in ta svet poveže z Dravinjskimi goricami, razvile Terme Zreče, sodobne terme z odličnimi naravnimi danostmi. Le slabe pol ure vožnje od tod se na nadmorski višini 1517 metrov   razprostira  Rogla. Zrak, bogat s kisikom, in ugodna klima blagodejno vplivata na obolenja dihal.   Z blago srednje-gorsko klimo in neskončnimi možnostmi za šport in rekreacijo skupaj s termami ponuja enkratno dopolnitev turistične in zdraviliške ponudbe v vseh letnih časih.

 

Nastanitev

 

V Termah Zreče je na voljo kar nekaj nastanitev.  V sklopu Hotelov Dobrava se nahaja  Hotel Atrij **** superior, ki ga  navdihuje zgodba o jabolku, sadežu, ki ohranja in obnavlja mladost ter predstavlja naravni vir zdravja in energije. Zaveza tradiciji v hotelu Atrij, ne predstavlja odmikov od sodobnih trendov, kar se začuti in doživi v udobnih dvoposteljnih sobah in suitah. Družinske, med seboj povezane sobe so prostorne in smiselno opremljene, zato omogočajo kvalitetno preživljanje prostega časa v krogu družine.

Trenutkom sprostitve in razvajanja so namenjene Suite Gala (z lastno finsko savno in masažno kadjo z ogretim karmičnim ležiščem) in Gala Prestige (finska savna, parni tuš in masažna kad na terasi). Popoln dan zaokroži predajanje bogatim aromam in neponovljivim okusom jedi, pripravljenih iz sestavin, ki sledijo posameznim letnim časom in so večino pridelane v okoliških kmetijah.

Hotel Vital**** je namenjen tistim, ki želijo doživeti nepozabne počitnice, oddih ali poslovna srečanja, hotel Klasik*** je namenjen gostom, ki prihajajo  na  rehabilitacijo po operacijah. V naravnem okolju čudovitega gozda in urejenega parka, v neposredni bližini hotela in bazenov, se nahajajo Vile Terme Zreče, z desetimi apartmajskimi  hišicami.  V Vilah Terme Zreče lahko gostje izbirajo med najemom ali pa se odločijo za prehrano v hotelu.  Dobrodošli so tudi hišni ljubljenčki.

 

Indikacije, zdraviliško zdravljenje in wellness

  

Zdravilna termalna voda in gorska klima ter edinstvena pohorska šota so zdravilni faktorji, s katerimi se ponaša zdravilišče Terme Zreče. Z njihovo naravno močjo zdravljenja ter ob pomoči strokovno usposobljenih in izkušenih zdravnikov ter terapevtov vam v diagnostično rehabilitacijskem centru  povrnemo  zdravje, moč in vitalnost. Indikacije zdravilišča:  postoperativna stanja in poškodbe gibal, degenerativni in vnetni revmatizem,  poškodbe in obolenja perifernega živčnega sistema ter motnje perifernega krvnega obtoka in  ginekološka obolenja. Specialistične ambulante: ortopedska, fiziatrična, internistična – srčno-žilna, varikološka, urološka, nevrološka, proktološka, revmatološka in ambulanta za plastično kirurgijo. Poleg terapevtskih programov izvajamo tudi diagnostične postopke, ultrazvočno diagnostiko, magnetno resonanco, laboratorijske preiskave, izokinetična testiranja,  denzitometrija in analiza sestave telesnih tkiv. Naša specialnost je individualna obravnava skozi ves čas rehabilitacije.

Še zadnje sledi utrujenosti in napetosti bodo izginile ob obisku Idile, Wellness & Spa centra, kjer se v štirih tematskih svetovih ponujajo različne kopeli, masaže in nege, ki jih odlikujejo zelišča, olja in blagodejni dotik izkušenih rok zaposlenih. V Savna vasi vas bo ovila toplota ter poživili vonji ob izvirnih programih vrtinčenja zraka.
Terme Zreče
Cesta na Roglo 15
3214 Zreče
 
Tel.: 03 75 76 000
Faks.: 03 576 24 46
turizem@unitur.eu
www.terme-zrece.eu
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke